Nederlands Kustpad deel 1

Nederlands Kustpad deel 1
Zeeland - Zuid-Holland
Lengte: 210

Bestel deze wandelgids

Deze wandelgids van het Lange-Afstand-Wandelpad van Sluis (Zeeland) naar Hoek van Holland (Zuid-Holland) en een variant van Bergen op Zoom (Noord-Brabant) naar Hoek van Holland is een meerdaagse wandelroute en is herkenbaar aan de wit-rode markering langs de route.
Naast een bondige en duidelijke routebeschrijving en gedetailleerde topografische kaarten waarop de wandeling is ingetekend bevat de gids praktische informatie over openbaar vervoer, kampeerterreinen, accommodaties en bezienswaardigheden onderweg. De wandeltocht is hierdoor als meerdaagse route of dag etappes te wandelen.

Tussen Sluis en Hoek van Holland, het traject van het Deltapad, is een route van formaat. Lopen door oude en nieuwe duinen, over hoge duintoppen. Over mooie, groene dijken en over de dammen van het Deltaplan. Het Deltapad is onderdeel van de LAW 5, het Nederlandse deel van het Noordzee Kustpad, North Sea Trail (NST) . Ook het Nederlandse deel van de GR 5 (Noordzee-Rivièra), vanuit Bergen op Zoom, mag er zijn. Langs de Grevelingen en door de slikken van Flakkee.


Het Nederlands Kustpad deel 1 (LAW 5-1, 210 km) volgt de grillige kustlijn van Zeeland en Zuid-Holland. Lekker struinen door oude en nieuwe duinvalleien, langs slufters en slikken en natuurlijk niet te vergeten de indrukwekkende en te voet overweldigende werken van het Deltaplan. De gezellige oude stadjes als Sluis, Goedereede en Brielle doen de rijke historie van de delta herleven. Wandelaars die niet langs, maar óver de grenzen willen wandelen vinden in het Nederlands Kustpad deel 1 het Nederlandse deel van de GR5, de bekende route naar Nice.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info