Nieuwsbrief juli 2023

Deze maand vind je in de nieuwsbrief heerlijke zomerse wandelingen, verkoelende boswandelingen en verkoelende ijsjeswandelingen.

Je kunt ook verkoeling zoeken langs het water van de Regge en in de schaduw van het Drents Friese Wold.

De nieuwsbrief biedt je volop wandelinspiratie om ook deze maand weer lekker naar buiten te gaan.
Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Wandeling van de maand

Een wandeling om van te smullen. Smullen ga je van de enorme afwisseling: spannende bospaadjes, fraaie landwegen langs riviertje de Beneden Regge, struinpaden door de verwilderde graslanden langs de Regge.

Smullen ga je ook van de heerlijke pannenkoek (of iets anders) in Pannenkoekenhuis De Nieuwe Brug.

Routebeschrijving, track en kaart van deze wandeling zijn deze maand gratis te downloaden.

Lees meer

Zomerse wandelingen

In de zomer brengen bossen en water verkoeling. Met deze zomerse wandelingen, wandel je door de bossen in het dal van de Drentse Aa, door het Harderbos of door landgoederen bij Velsen-Zuid.

Je loopt langs kabbelende Veluwse sprengen, door het Leudal of over het strand in Zeeland of Zuid-Holland.

Wandelzoekpagina heeft in elke provincie een mooie zomerse wandeling voor je geselecteerd. Geniet van de zomer in Nederland.

Lees meer

Wandelen in het Drents Friese Wold

Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is een schitterend wandelgebied in Oost Friesland, op de grens met Drenthe. In tegenstelling tot wat de naam suggereert, vind je er veel meer dan bossen.

Door een zeer afwisselend coulisselandschap van bossen, graslanden, grote en kleine heidevelden, een enkel meertje en langs prachtige landhuizen kuier je over stille, nauwelijks belopen bospaden en lommerrijke landwegen.

Lees meer

Verkoelende boswandelingen

In de zomer biedt het bos heerlijke ver­koeling. Je kunt er lekker in de schaduw lopen. En aan de bosranden heb je ook nog mooie uitzichten.

Wandelzoekpagina heeft mooie boswan­d­el­in­g­en in heel Nederland voor je uitgezocht.

Lees meer

Verkoelende ijsjeswandelingen

Maak een korte of langere wandeling en verkoel en verwen jezelf onderweg met vers schepijs. Een goed idee voor in de zomer!

Wandelzoekpagina heeft wandelingen voor je uitgezocht waarmee je langs een ijsboerderij of ijssalon komt met volop vers, kleurrijk en smakelijk ijs.

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Met wandelapp WandelZapp heb je altijd meer dan 2500 mooie wandelingen in Nederland bij de hand. Zo vind je altijd een mooie wandeling bij je in de buurt.

De wandelingen zijn voorzien van gedetailleerde wandelkaarten en worden voortdurend bijgehouden. De app biedt offline kaarten, zodat je onderweg geen internetverbinding nodig hebt.

De app en de eerste wandeling zijn gratis. Dus probeer WandelZapp gratis uit en ontdek het gemak.

Lees meer

Win een mooie wandelgids

Vul de enquête in en maak deze maand kans op een mooie wandelgids van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Onder de wandelaars die de enquête volledig invullen wordt een wandelgids verloot. Als jij de gelukkige bent mag je zelf een mooie wandelgids uitzoeken.

Lees meer


Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info