200ste Trage Tocht


Met de 200ste Trage Tocht Hoenderloo wandel je door heuvelachtige Veluwse bossen, langs een zandverstuiving en over de Hoog Buurlose Heide. Op de Braamberg heb je een fantastisch uitzicht over het uitgestrekte heideveld.

Met Trage Tochten is wandelend Nederland 200 onverharde wandelingen in schitterende landschappen rijker geworden.

Trage Tochten

Trage Tochten hebben inmiddels vele enthousiaste fans. De wandelingen zijn al meer dan 100.000 keer gedownload. Van Trage Tochten zijn een routebeschrijving, GPS-track en wandelkaart beschikbaar.

'Wat ik nu nog de grootste uitdaging vind is om routes te maken die een hoge kwaliteit hebben. Dat zit 'm naast variatie in landschap vooral in zoveel mogelijk onverhard wandelen. Ik hanteer wat dat betreft de standaard dat mijn routes maximaal 30% verhard mogen zijn. Het mooist zijn de routes met verhouding 10-90.', aldus Rob Wolfs.

Rob Wolfs

Als professioneel routemaker kent Rob Wolfs de mooiste wandelpaden. Met deze kennis zet hij de Trage Tochten uit. De wandelingen variëren van 5 t/m 22 km en lopen in Gelderland, Overijssel, Drenthe, Noord-Brabant en Limburg.

Duidelijke routebeschrijvingen

In samenwerking met Wandelzoekpagina publiceert Rob Wolfs van WolfsWandelplan Trage Tochten. Zo hebben vele wandelaars plezier van zijn werk.

februari 2014

WandelZappTrage Tochten zijn beschikbaar in de wandelapp WandelZapp.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info