WandelZapp

Zapp en wandel

Steeds meer mensen ontdekken het wandelen en hebben onderweg behoefte aan goede informatie op een gebruiksvriendelijke manier. Met deze app voegen we de kwaliteit van onze wandelingen samen met het gemak van een smartphone: zoek, kies en ga op stap. Geen printer, geen kaarten en geen ingewikkeld GPS-apparaat meer nodig. Zapp en wandel.

WandelZapp

WandelZapp biedt met Groene Wissels en Trage Tochten al meer dan 1000 wandelingen verspreid over heel Nederland. Er is een grote variatie: van kort tot lang, van natuur tot stad, van bos tot strand. De afstand van de wandelingen varieert van 4 t/m 26 km. Continu worden nieuwe wandelingen toegevoegd en bestaande wandelingen bijgewerkt.

Routes met kwaliteit

WandelZapp biedt in de eerste plaats routes-met-kwaliteit en slechts beperkt achtergrondinformatie. De routes worden voortdurend gecontroleerd en geactualiseerd.

ANWB over WandelZapp

ANWB zegt: 'Je bent verzekerd van goede en mooie routes'

Lees meer

WandelZapp voor Android

WandelZapp voor Android

WandelZapp is beschikbaar voor Android. Ga naar de Play Store en zoek op 'wandelzapp', download de app gratis, download de eerste wandeling gratis en ga direct op stap. Je hebt keuze uit meer dan 1000 wandelingen verspreid over heel Nederland.

Lees meer

WandelZapp

WandelZapp voor iPhone

WandelZapp is beschikbaar voor iPhone. Ga naar de App Store en zoek op 'wandelzapp', download de app gratis, download de eerste wandeling gratis en ga direct op stap. Je hebt keuze uit meer dan 1000 wandelingen verspreid over heel Nederland.

Lees meer

Eerste wandeling gratis

De app is gratis. De eerste wandeling is gratis. Daarna kun je de wandelingen via de app per stuk aanschaffen voor € 1,79 voor Android en € 2,29 voor iPhone. of je kunt de wandelingen onbeperkt downloaden via een abonnement van € 12,99 per jaar voor Android en € 12,99 per jaar voor iPhone. In beide gevallen ontvang je gratis nieuwe updates van elke aangeschafte wandeling. De app is per direct te downloaden via Google Play voor toestellen met Android en via App Store voor iPhone.

Abonnement zonder creditcard

Ook zonder creditcard kun je gebruik maken van meer dan 900 wandelingen op je smartphone. Met een Android-smartphone kun je nu direct een abonnement nemen op WandelZapp. Vul je gegevens in en ga direct op stap.

Geen creditcard, wel wandelingen kopen!

Het is ook mogelijk zonder creditcard wandelingen in WandelZapp te kopen. Hiervoor kun je een prepaid creditcard kopen bij de Primera of via iDeal op internet. Je activeert de code en daar is je eigen prepaid VISA card! Lees meer over de prepaid creditcard.

Abonnement opzeggen

Als je het abonnement voor de iPhone hebt afgesloten bij Apple, kun je het abonnement opzeggen bij Apple (zie https://support.apple.com/nl-nl/HT202039).

Als je het abonnement voor een Android toestel hebt afgesloten bij Google, kun je het abonnement opzeggen bij Google (zie https://support.google.com/googleplay/answer/2476088?hl=nl).

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info