Winterwandeling Magnusrijders 2014

Heerlijke wandeling op zondag 21 december over oude wallen, door weilanden en langs terpen aan de zuid-oostkant van Schagen. Start tussen 10.00 en 14.00 uur bij het clubhuis

  • Bron:

  • Afstand:

    10 km

  • Startplaats:

    Snevert 1, Schagen

  • Startadres:

    Onbekend

De winterwandeling van IJsvereniging de Magnusrijders is traditioneel de opening van het schaatsseizoen. Elk jaar zetten de leden van de Magnusrijders een nieuwe tocht uit. Dit jaar is er naast een tocht van 10 kilometer een tocht van 6 kilometer uitgezet.
Beide routes zijn bij het clubhuis aan de Snevert 1, 1741 NE in Schagen verkrijgbaar na inschrijving. Voor de donateurs is de wandeling door de weilanden en langs oude wallen, terpen en weggetjes gratis. Voor niet leden van de vereniging is de prijs € 3,- voor een volwassene, € 1,- euro voor een kind en € 6,- voor een gezin. Bij elke wandeling zijn opzienbarende punten in de route beschreven. Zo maakt u op een aparte manier kennis met de omgeving waarin u loopt. Na afloop kunt u in het clubhuis genieten van een kop snert (op=op), chocomel of andere warme- of frisdranken.

Reacties op wandelingen

Geef als eerste een reactie.

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info