Wandelcoaches

Alma Adviezen

Alma Adviezen biedt wandelmeditaties en noemt het een cadeau voor jong en oud.

Lees meer

Ammoniet Life Coaching & Training

De natuur als spiegel en inspiratiebron. Dat is wat Ammoniet tijdens wandelcoaching extra kan bieden, bovenop de beproefde concepten van integrale NLP. Particulieren en professionals: probeer tijdens wandelcoaching maar eens Niet vooruit te komen!

Lees meer

Arnold ten Oever

Adviserend wandelcoach in Gelderland, in de Achterhoek

Lees meer

Bureau Stroom

inge Ketels biedt als coach een serie persoonlijke gesprekken binnen haar praktijk maar ook op het werk, of tijdens een wandeling.

Lees meer

Coach Jeroen Boot

Coachen is niet gebonden aan een bepaalde plek. Het kan overal. Dus ook buiten, in de natuur. Sterker nog, lichaamsbeweging, buitenlucht en natuurschoon verhogen doorgaans de effectiviteit! De combinatie van denken, voelen en bewegen kan bevrijdend en integrerend werken. Je kunt al wandelend je gedachten de vrije loop laten. Stil staan wanneer dat uitkomt, letterlijk een andere richting inslaan of even zonder woorden gewoon een eindje gaan.

Lees meer

Diamant Coaching

Arainne van Galen werkt onder de naam Diamant Coaching als zelfstandig trainer, adviseur en coach. In haar werk zijn persoonlijke ontwikkeling en het unieke van elk mens de centrale thema's. Ze is auteur van het boek Lopen doe je zelf

Lees meer

Ik loop met je mee

Nellie Wijffelaars is verliescounceller en wandelcoach. Praten helpt! Lopen en praten nog méér!

Lees meer

Innersteps

Innersteps biedt inspirerende coaching en counselling trajecten, die al wandelend worden uitgevoerd in de natuur van Nederland en Portugal. Innersteps is een initiatief van wandelcoach Nanette Kant.

Lees meer

innerwalk.nl

Niet alleen maar vanuit de luie stoel, maar juist in beweging komen, buiten in de natuur. Het gaat hier om energiewerk en energie heeft de eigenschap dat deze continu in beweging is.

Lees meer

Lopend op verhaal komen

Lopendopverhaalkomen begeleidt bij het lopend (en/of kunstzinnig) onderweg zijn met een serie wandelgesprekken waarbij het traject van te voren afgesproken is wat betreft de tijd, de te lopen afstand en het be-oogde doel of een op individuele leest geschoeid traject, afhankelijk van wat in het voorgesprek zichtbaar wordt over hetgeen onder de lopende aandacht gehouden wil worden. Er bestaan verschillende combinatiemogelijkheden, waarbij het kunstzinnige werken en het wandelen elkaar af wisselen.

Lees meer

Lopend stilstaan

John van der Sluis gaat samen met jou op zoek naar wie je werkelijk bent. Je wordt begeleidt in het vaststellen en bereiken van jouw persoonlijke doelen. De coaching is individueel of per groep, mogelijk in combinatie met een wandeling.

Lees meer

Mens en Bos

Francis Schennink is "consultant groene ruimte" en wandelt coachend in relatie tot het thema mensen en bos/bomen.

Lees meer

Move4Balance

Niet lekker in je vel? Ontdek hoe de natuur jouw spiegel, inspirator en bron van rust kan zijn. Jacqueline Eringfeld is coach/counselor en ze helpt je graag een stap verder!

Lees meer

Panta Rhei - natuurbegeleiding

In de voortdurende verandering van de natuur en het leven biedt Panta Rhei aandacht voor ontwikkeling van individu en team door middel van natuurcoaching.

Lees meer

De Pelgrimage

Wil jij in je werk en je leven meer plezier ervaren? En weet je niet hoe je dit kunt bereiken? De Pelgrimage brengt je stap voor stap in beweging naar de levenslust in jezelf. De levenslust die recht doet aan wie jij bent.

Lees meer

Sterk in de schoenen

Zoek je een wandelcoach of gewoon iemand die jou begeleidt tijdens natuurwandelingen op de Veluwe? Iemand die onbevooroordeeld luistert naar jouw verhaal? Je bent op het goede adres aangekomen. Kijk op je gemak maar eens rond en lees wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Graag tot spoedig! Anneke Brom

Lees meer

Talk & walk

Talk&walk richt zich op mensen die liever buiten dan binnen op verhaal willen komen. En daarbij graag wandelen in de inspirerende natuur. Soms kan het gaan over een probleem en soms kan het zijn dat je gewoon je verhaal kwijt wilt. Talk&walk kan je goed op weg helpen bij bezinning op relaties, werk en levensloop. Een natuurlijke en respectvolle benadering is de kracht van talk&walk.

Lees meer

De Verheldering

Ben Feiertag, coach en trainer, helpt je om door middel van gesprekken, wandelend in een zelf gekozen landschap en gebruik makend van middelen als spel, beeldend materiaal te komen tot een zelfanalyse van de huidige situatie. Van hieruit kan gekozen worden voor een volgende stap die richting geeft aan keuzes rond werk of privé.

Lees meer

De Wandelende Coach

De Wandelende Coach is een handelsmerk dat staat voor - zoals ze het zelf noemen - resultaatgerichte coaching voor ondernemers, directieleden, managers en professionals. Anneke L. Walraven schrijft op de site columns over coaching.

Lees meer

Zo binnen zo buiten

De natuur als spiegel voor je innerlijke ontwikkelingsproces. Een uitdaging en kans om te groeien, je bewust te worden van wie jij van nature bent.

Lees meer

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info