OV-Stapper De Horsten

Van station Den Haag naar station Voorschoten

OV-Stapper De Horsten
 • Bron:

  Wandelnet

 • Afstand:

  21 km

 • Startplaats:

  Den Haag

 • Startadres:

  station Den Haag Centraal
  Koningin Julianaplein 10
  2595 AA Den Haag

 • Coördinaten:

  52°4’53” N   4°19’23” E

Haagse landgoederen, een aangenaam groen wandellint tussen Den Haag en Voorschoten. De Horsten is een verrassende wandeling. Vanaf het station loop je zo het Haagse Bos in. Door een aaneenschakeling van bos, parken en landgoederen wandel je door zeer gevarieerde natuur.Voor De Horsten (ontoegankelijk voor honden en op maandag van 1 september tot 1 april voor iedereen) is een verplicht entreebewijs te koop bij de kaartautomaat.Je kunt de wandeling tot 13 km inkorten door de routebeschrijving van de gestippelde afkorting op de kaart te volgen. Voor de korte route geldt geen toegangsbeperking. Honden: alleen korte route (13 km).

Maak gebruik van de links 'Routebeschrijving' en 'Kaart' op de website van Wandelnet. Registreren of inloggen is dan niet nodig.

Reacties op wandelingen

De horsten

Wietske Heijboer-Warnders, 10-04-2014

Heerlijke wandeling gehad gisteren.Prachtig gebied! echt de groenen longen van Den Haag. Ik wil even vermelden dat op het laatste grote kruispunt op de route naar landgoed De Horsten een verandering op wandelaars en fietsers heeft plaatsgevonden. Je kan op het kruispunt niet meer het fietspad volgen. Dat is er niet! wij hebben de paarden oversteek die daar wel ligt gevolgd en kwamen zo op de ventweg!

Afstand

Wandelzoekpagina, 07-10-2012

Deze wandeling kan in twee afstanden gelopen worden: 13 of 19 km. Ik heb de afstanden aangepast en andere afstanden verwijderd.

Aantal kilometers

WinnyH, 07-10-2012

Als ik zoek op wandelingen in Den Haag, zie ik o.a. deze wandeling van 11 km staan, maar als ik doorklik blijkt het een wandeling van 13 of 19 km te zijn en volgens de reacties kom je uiteindelijk uit op een kilometer of 22. Het dubbele dus!

Toon meer

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info