Rondje Haarzuilens

Kasteel de Haar

 • Bron:

  Routes in Utrecht

 • Afstand:

  7 km

 • Startplaats:

  Haarzuilens

 • Startadres:

  TOP Geertje's Hoeve
  Thematerweg 5
  3455 SM Haarzuilens

 • Coördinaten:

  52°6’54” N   5°0’34” E

Het Rondje Haarzuilens is een mooie wandelroute die je het gebied rond Kasteel de Haar laat ontdekken. Onderweg wandel je langs Kasteel de Haar, het grootste kasteel van Nederland. Dit kasteel is door Pierre Cuypers, bekend van Rijksmuseum en het centraal station in Amsterdam, verbouwd tot een waar gesamtkunstwerk. Waan je in weelde en bezoek dit kasteel of geniet van een heerlijke lunch of high tea bij Koetshuis de Haar.

Reacties op wandelingen

Sprookjesachtig

Tika, 18-12-2019

Dankzij de aankoop van vele stukken grond door Natuurmonumenten is dit echt een mooi wandelgebied geworden. Het stuk achter de kasteeltuin was zelfs sprookjesachtig. Wij hebben de route verlengd door bij station Vleuten te beginnen. Je loopt dan 2 km via groen gebied en een hersteld oud kerkenpad naar knooppunt 83. Vanuit Geertje's Hoeve kun je via leuke wandelpaden weer terug naar het station.

Mooi!

Alette Westening, 31-10-2019

Vandaag deze wandeling gedaan, gestart bij Geertje met koffie en een heerlijk rustig rondje gewandeld, mooie afwisseling van park en weiland. Afgesloten met een lunch op het terras, echt een aanrader!

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info