's-Hertogenbosch-Moerputten-Engelermeer

Rondwandeling

 • Bron:

  Rien Rijk

 • Afstand:

  20 km

 • Startplaats:

  's-Hertogenbosch

 • Startadres:

  station 's-Hertogenbosch
  Stationsplein 147
  5211 BP Den Bosch

 • Coördinaten:

  51°41’26” N   5°17’44” E

De wandeling voert u door een deel van Den Bosch, over het tracé van het voormalige Halvezolenlijntje door de Moerputten, door het dorp Vlijmen , door het natuurgebied Het Engelermeer en het dorp Engelen. Route kan bij 10 en 15 Km worden bekort.

Reacties op wandelingen

Prima wandeling, maar

Henk Roelofs, 18-09-2016

Vandaag (15-22 Celsius) prima wandeling gelopen. Veel afwisseling. Heerlijke tocht. Routebeschrijving klopt niet altijd. Met Google Maps toch alles gelukt: 5. Parkbrug heet tegenwoordig paleisbrug. 16. 2 parkeerterreinen. Let goed op want ze zijn flink aan het bouwen hier. 21. Op kruising linksaf, dit klopt. Maar het heet hier geen gemeint meer maar Meerheuvelstraat. 28. Steek de Haverleij over en ga op het fietspad rechtsaf. 31. HIer niet linksaf maar rechtsaf. 43. Na Helftheuvelweg rechts en meteen links het park in. 44. Hier is het even opletten. Houdt rechts de Kooikerweg in de gaten en loop langs de tennisbaan en sportvelden.

Groene Wissel

Fam. van Sluijs, 16-04-2016

Vandaag 16-4-2016 deze gelopen. Prima weer gehad. Best een afwisselende wandeling. Vanuit Bergen op Zoom met de NS naar Den Bosch. Goed te doen.

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info