Shoptocht Hamburg

Stadswandeling met hoog winkel- en horecagehalte

Shoptocht Hamburg
 • Bron:

  Reis je fit

 • Afstand:

  6 km

 • Startplaats:

  Hamburg

 • Startadres:

  station Hamburg Hauptbahnhof
  Hachmannplatz 6
  Hamburg

 • Coördinaten:

  53°33’179” N   10°0’299” E

Met deze shoptocht door Hamburg ga je een ultieme winkelervaring opdoen. Het bijzondere van deze stad zijn de talrijke overdekte winkelcentra, -galerijen en -passages, je gaat er flink wat van zien; de ene nog mooier en luxer dan de andere. De twee waar je speciale aandacht naar uit mag gaan zijn de winkelpassages Kaufmannshaus en de uit wit en zwart marmer opgetrokken Galleria. Hierin tref je de meest bijzondere shops van deze winkelwandelroute, o.a. conceptstores, designshops, boetiekjes, ateliers, pop-upstores en exclusieve restaurantjes: a place to be! Tussendoor kuier je door gezellige winkelstraten en krijg je het prachtige Rathaus, leuke horecarijke pleinen en een enkele gracht te zien. Je komt zelfs langs de Stadsbakkerij met een uitgebreid assortiment aan lekkernijen die je daar bij de koffie kunt nuttigen, en je ziet je broodje gebakken worden. Voordat je gaat winkelen wandel je eerst door een rustige wijk, over groene wandelpaden langs twee grote stadsmeren en door een stukje Alsterpark. Het spreekt voor zich dat er 's zondags niets te shoppen valt.

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt. Het versienummer vind je rechtsonder in het kaartje.

Reacties op wandelingen

Reactie op Gerrit-Jan van den Berg

Stefan Horn, 20-12-2018

Bedankt voor de melding. Ik heb de Hamburg-wandeling uit Den Haag verwijderd.

Het grappige is wel

Gerrit-Jan van den Berg, 20-12-2018

dat Hamburg in Den Haag ligt op het kaartje. Volgens mij is dat met alle buitenlandse wandelingen zo. (ik zal eens bij Bad Bentheim kijken) . By the way Hamburg is een heerlijke stad. Pas geweest en echt van genoten.

Nagelopen

Bart van der Schagt, 19-12-2018

Deze leuke shoptocht is nagelopen. De routebeschrijving is geactualiseerd.

In de buurt

Toon in de buurt

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info