Wandelkaarten - veel gestelde vragen

Wat betekenen de kleuren en tekens op de wandelkaarten?

legenda
Legenda
Op een topografische kaart vind je veel informatie over omgeving. Met deze informatie kun je je oriënteren tijdens een wandeling. Om deze informatie op de kaart weer te geven worden kleuren en symbolen gebruikt. De kleuren en symbolen worden uitgelegd in de legenda.

Daarnaast staan op de wandelkaarten de route, horecagelegenheden, openbaar vervoer ingetekend. Uitleg hierover vindt je in de legenda op de kaart zelf (zie figuur).

Hoe kan ik gebruik maken van de routebeschrijvingen en wandelkaarten van Wandelzoekpagina?

Met een abonnement kun je een heel jaar lang alle topografische wandelkaarten van de Wandelzoekpagina en de routebeschrijvingen van Trage Tochten en Groene Wissels downloaden. Je kunt een abonnement nemen en direct op stap.

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

Nee, het abonnement loopt één jaar. Aan het einde van het jaar krijg je een aanbod tot verlenging van het abonnement. Als je hier niet op reageert, eindigt het abonnement automatisch. Dat vindt Wandelzoekpagina een stuk eerlijker dan al die abonnementen die maar tot in lengte van dagen automatisch verlengd worden.

Een abonnement van Wandelzoekpagina en van WandelZapp is dat hetzelfde?

Er zijn twee soorten abonnementen op Wandelzoekpagina. Deze abonnementen zijn gescheiden en afzonderlijk van elkaar af te sluiten.

Wandelzoekpagina
Met een abonnement van Wandelzoekpagina kun je voor slechts 13,50 euro per jaar routebeschrijvingen van Trage Tochten en Groene Wissels downloaden en meer dan 1500 wandelkaarten van andere mooie wandelingen. Hiervoor kun je je aanmelden op Wandelzoekpagina.

WandelZapp
Een abonnement op de wandelingen in WandelZapp voor 12,99 euro per jaar. Hiervoor kun je je aanmelden in de wandelapp via Google Playstore of Apple iTunes.

50% korting op abonnement wandelkaarten
Abonnees van de wandelapp WandelZapp krijgen 50% korting op een abonnement van Wandelzoekpagina
Lees meer ...

Krijg ik korting op het abonnement?

Abonnees van de wandelapp WandelZapp krijgen 50% korting op het abonnement van Wandelzoekpagina.
Lees meer ...

Hoe kan ik de wandelkaarten uitproberen?

Als voorproefje kun je gratis routebeschrijving en wandelkaart van de Wandeling van de maand afdrukken. Je kunt zo zien hoe de wandelkaarten eruit zien.

Wat kan ik doen als de kaart niet in beeld komt?

Abonnees kunnen de wandelkaarten op Wandelzoekpagina openen in PDF-formaat. Om PDF bestanden te kunnen lezen heb je het programma Acrobat Reader nodig. Het kan helpen als je dit programma (opnieuw) installeert.

Dit programma kun je gratis downloaden.

Als het afdrukken nog steeds niet lukt, neem dan contact op met de abonneeservice.

Wat kan ik doen als de kaart niet afgedrukt wordt?

Controleer eerst of de printer aan staat en de verbinding met de printer in orde is.

Als je een abonnement van Wandelzoekpagina kun je eerst inloggen (rechtsboven in beeld) en dan pas de kaart af te drukken. Als je een een losse wandelkaart besteld hebt kun je de link in de mail die je ontvangen hebt nogmaals proberen. Je kunt zonder opnieuw te hoeven betalen gedurende een korte periode (5 - 10 minuten) de routekaart opnieuw afdrukken.

Als het afdrukken nog steeds niet lukt, neem dan contact op met de abonneeservice.

Wat kan ik doen als ik een lege kaart in beeld krijg?

Als je een abonnement van Wandelzoekpagina hebt kun je ook eerst inloggen (rechtsboven in beeld) en dan pas de kaart downloaden. Mogelijk levert dit wel een goede kaart op. Als het downloaden nog steeds niet lukt, neem dan contact op met de abonneeservice.

Waar kan ik met mijn vraag terecht als het antwoord hier niet staat?

Als het antwoord op jouw vraag over de wandelkaarten op de Wandelzoekpagina hier niet bij staat, stel dan jouw vraag aan de abonneeservice.

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info