Nieuwsbrief september 2023

Je kunt deze maand heerlijke wandelen over leuke boerenlandpaden naar slot Doddendael. Een fort bezoeken. Rustig wandelen rond de Randstad. Genieten van het rustieke vennetjes en van het fraaie Reestdal.

Deze nieuwsbrief staat weer vol wandelinspiratie om te genieten van de nazomer.

Veel wandelplezier,
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Wandeling van de maand

Met Groene Wissel Beuningen loop je over leuke boerenlandpaden langs boomgaarden en door weilanden (met overstapjes en slootplanken met leuning) naar slot Doddendael.

Nadat je het slot hebt bezichtigd begint het ware struinwerk: over prachtige, goed begaanbare struinpaden kuier je een flink stuk langs de Waal.

Deze maand kun je routebeschrijving, kaart en track van deze mooie wandelroute gratis downloaden.

Lees meer

Fortenwandelingen

Wandel langs de Hollandse Waterlinie, de Stelling van Amsterdam of de West Brabantse Waterlinie. Voel de historie.
Veel forten hebben een nieuwe mmingen gekregen. Van wijnhandel tot horecagelegenheid en van camping tot museum. Een aantal zijn toegankelijk voor publiek.

Wandelzoekpagina biedt je mooie wandelingen langs deze forten.

Lees meer

Rust rond de Randstad

Ontsnap even aan de drukte van de stad en kom heerlijk tot rust in de natuur met deze wandelingen. De wandelingen zijn maximaal 10 km zodat je ze binnen 2,5 uur kunt lopen.

Wandel door bos, duin en polder, waar het zeker doordeweeks rustig is.

Je kunt deze wandelingen lopen met de app WandelZapp en aan de hand van routebeschrijving en kaart die te downloaden zijn vanaf Wandelzoekpagina.

Lees meer

Wandelen in het Reestdal

Rondom de rivier de Reest, op de grens van Drenthe en Overijssel, ligt een prachtig gebied: Het Reestdal, een voor Nederland uniek beekdal.

Het Reestdal bestaat uit de afwisseling van de lage oeverlanden en hoge randen met daartussen de fraai kronkelende rivier en in de lucht zwevende ooievaars.

Je kunt er heerlijk wandelen over onverharde paden met uitzicht over het brede, groene dal.

Lees meer

Vennenwandelingen

Verscholen in het bos of op de natte heide liggen ze. Indrukwekkende vennen en verstilde vennetjes. Je vindt ze vooral in Noord-Brabant en Limburg, maar ook in Gelderland en Drenthe.

Wandelzoekpagina heeft wandelingen langs fraaie vennetjes voor je uitgezocht. Geniet van de schoonheid van een ven!

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Met wandelapp WandelZapp heb je altijd meer dan 2500 mooie wandelingen in Nederland bij de hand. Zo vind je altijd een mooie wandeling bij je in de buurt.

De wandelingen zijn voorzien van gedetailleerde wandelkaarten en worden voortdurend bijgehouden. De app biedt offline kaarten, zodat je onderweg geen internetverbinding nodig hebt.

De app en de eerste wandeling zijn gratis. Dus probeer WandelZapp gratis uit en ontdek het gemak.

Lees meer
Wandelzoekpagina op sociale media

Wandelzoekpagina op sociale media

Wandelzoekpagina is actief op sociale media.

Wil je vaker suggesties en foto's ontvangen van mooie wandelingen in Nederland? Volg Wandelzoekpagina dan op Facebook, Instagram, X (voorheen Twitter), of Pinterest.


Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info