Bos, weide, water en pannenkoek

Heerlijk wandelen in Salland én Twente

Bos, weide, water en pannenkoek
 • Bron:

  Jan Kleinjan

 • Afstand:

  13 km

 • Startplaats:

  Ommen

 • Startadres:

  restaurant De Nieuwe Brug
  Lemelerweg 13
  7731 PR Ommen

 • Coördinaten:

  52°29’21” N   6°25’27” E

Reacties op wandelingen

Omissie bij punt 14

B.J.J. Feelders, 27-09-2020

De brug bij de stuw in de Regge is met hekken afgezet i.v.m. de slechte toestand van de brug. De route moet nu worden: 14. Bij paddenstoel 22989/001 R aanhouden. Bij paddenstoel 24797/001 de brug over en meteen RA, langs de Linderbeek. U komt uit bij een aantal vistrappen, hier RA over de brug en meteen LA over de weg. Iets verderop LA over de Archemerbrug.

Pannenkoekwandeliong Ommen-Den Ham

Jan Kleinjan - Bedenker van deze wandeling, 01-02-2012

Op 1 februari 2012 deze mooie wandeling weer 's gelopen. Bleek dringend nodig, want sinds de plaatsing van deze wandeling op de site, zijn er in de route nogal wat veranderingen aangebracht, waardoor de tekst niet meer bleek te kloppen. Een nachtmerrie voor iedere wandelaar. Inmiddels heb ik de tekst bijgewerkt en deze staat nu op de site en klopt weer tot in de puntjes. Jan Kleinjan - Zwolle 010212.

Pannenkoekwandeling Ommen-Den Ham

Jan van den Born, 12-01-2012

Deze wandeling gelopen op woensdag 11 januari 2012. Een heerlijke wandeling om te lopen al liet de zon zich vandaag niet zien. Goed beschreven maar toch ging ik bij punt 4 al de mist in. Er staat het brede bospad RA vervolgen (blauw paaltje)maar ik ben hier rechdoor gelopen en kwam op een camping uit, in de omschrijving staat niets over een camping dus ik zat fout. Bij de houten dolfijn ben ik weer teruggelopen en kwam op goed geluk weer bij de parkeerplaats bij de Steile Oever uit. Weer opnieuw geprobeerd en daarna zat ik op het goede spoor Het Eerder Achterbroek en Archem zijn favoriet. De Beukenallee met beuken van zeg 10 jaar oud is leuk om te wandelen Overal kom je paaltjes tegen van Wandelnetwerk Vechtdal wat naar ik begreep vorig jaar is geopend. Ik hoop in de zomer de route nogeens te lopen. Vanaf het station Ommen is het een 20 minuten lopen naar het startpunt bij Nieuwebrug. De vistrap bij de Archemerbrug is op dit moment afgesloten wegens werkzaamheden.

Toon meer

In de buurt

Toon in de buurt

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info