Rijndeltapad-Oost Rijndeltapad-Oost
Zevenaar - Elten - Spijk - Arnhem - Lienden - Tiel - Wijk bij Duurstede - Utrecht
Lengte: 176 km
Markering: geel-blauw
Een wandelpad over 176 km van Zevenaar via Elten, Spijk, Tolkamer, Pannerden, Huissen, Arnhem, Oosterbeek, Renkum, Wageningen, Opheusden, Kesteren, Lienden, Tiel, Zoelen, Rijswijk, Wijk bij Duurstede en Bunnik naar Utrecht. Met rondwandelingen vanuit: Zevenaar 22 km; Tolkamer 25 km; Tiel 52 km en Bunnik 31 km.

Rijndeltapad

Het Rijndeltapad-Oost sluit aan op het Rijndeltepad-West van Utrecht naar Katwijk. Het gehele Rijndeltapad is een oost-west verbinding die grotendeels de oude loop van de Rijn volgt, aangevuld met een aantal rondwandelingen in de aangrenzende gebieden. Bushaltes langs de route zijn aangegeven, evenals de stations aan of in de nabijheid van de route. Dit laatste betreft Zevenaar, Arnhem, Oosterbeek, Opheusden, Kesteren, Tiel, Bunnik en Utrecht. De gehele route is in twee richtingen gemarkeerd in de NWB-kleuren oranje/blauw.

Aansluitingen

Het Rijndeltapad-Oost verbindt tevens een aantal andere NWB-wandelpaden. In Arnhem is aansluiting met de IJsselweg naar Deventer (93 km plus 3 rondwandelingen van 12 km, 13 km en 9 km) en de Jac. Gazenbeekweg naar Harderwijk (65 km). Bij Rhenen is aansluiting mogelijk met het Stichtse Dorpenpad naar Driebergen (52 km). In Tiel is aansluiting met de Tielerwaard Wandelroute (120 km). Rondom de Dom (128 km) wordt gekruist in Bunnik en later in Harmelen. Tenslotte is in Utrecht aansluiting met het Willibrordus Wandelpad (225 km plus 3 rondwandelingen van in totaal 100 km).

Samen met Rijndeltapad-West vormt dit pad een oost-westverbinding die in grote lijnen de Rijn, Kromme Rijn en Oude Rijn volgt.

Meer informatie over Rijndeltapad-Oost

Deel deze pagina

facebook

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info