OV-Stapper Kaapduinen

Van station Vlissingen naar bushalte Zuidstraat in Westkapelle

OV-Stapper Kaapduinen
 • Bron:

  Wandelnet

 • Afstand:

  19 km

 • Startplaats:

  Vlissingen

 • Startadres:

  station Vlissingen
  Stationsplein 3
  4382 NN Vlissingen

 • Coördinaten:

  51°26’36” N   3°35’42” E

U wandelt de lange boulevard van Vlissingen helemaal af tot aan het einde bij het Nollestrand en passeert daarbij o.a. het standbeeld van Michiel de Ruyter. Deze bekende zeeheld werd in 1607 in Vlissingen geboren. Daana wandelt u over het beschutte strand met mooi zicht op de vele dicht langs de kust passerende zeeschepen. Na het eerste strandpaviljoen gaat het verder door de duinen over toppen tot 45 meter met wijdse blik over land en zee. Na een bezoek aan Zoutelande kunt u de wandeling door de duinen en langs de Westkapelse Kreek voortzetten tot bij de bushalte aan de voet van de zeedijk in Westkapelle.

Maak gebruik van de links 'Routebeschrijving' en 'Kaart' op de website van Wandelnet. Registreren of inloggen is dan niet nodig.

Reacties op wandelingen

NS wandeling Kaapduinen

Jaap Stoeller, 03-09-2016

Gisteren de NS wandeling Kaapduinen gewandeld. Ik vond het een hele mooie waandeling. Lekker uitwaaien aan de kust. Het is wel een vrij pittige wandeling met al het geklauter over de duinen. De GPS track is goed te volgen. Het eerste stuk tot Zoutelanden de track van deze pagina en dan de GPS track LAW 5-1 (03) tot Westkapelle. Houd je van vis, Dan is het smullen geblazen in Westkapelle. De laatste bus naar Middelburg gaat om 20.01 uur. Onderweg is er voldoende horeca bij de strandtentjes. In de wintermaanden waarschijnlijk niet.

2e reactie op Jaap Stoeller

Bart van der Schagt, 31-08-2016

Kijk even op de site van Wandelnet want dat stuk is ook onderdeel van een LAW.

Reactie op Jaap Stoeller

Bart van der Schagt, 31-08-2016

Dit is een oude NS-wandeling, en daar weet ik niets van. Ik weet ook niet wat je onderweg tegenkomt. Deze reactie heb je bij een oude NS-wandeling geplaatst. Ik krijg echter alleen maar reacties te zien die je bij Groene Wissels plaatst. Misschien handiger om zulke vragen aan mij voortaan te richten aan: info@wandeleninbeeld.nl

Toon meer

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info