NS-wandelingen, wandelen van station naar station


Nieuwe NS-wandelroutes 2020

Elk jaar rond 1 april verschijnen er vier nieuwe NS-wandelingen. In verband met de coronacrisis raadt NS af om met de trein te reizen voor een wandeling. Om deze reden wordt de publicatie van de vier nieuwe NS-wandeltochten 2020 uitgesteld. Ze zullen op een later tijdstip dit jaar gepubliceerd worden.


Nieuwe NS-wandelroutes 2019

Je kunt weer op stap om de vier nieuwe NS-wandelingen te gaan lopen.

Met NS-wandeling Blauwe Kamer Rhenen wandel je langs de weidse uiterwaarden van de Nederrijn, natuurgebied de Blauwe Kamer en de Grebbeberg; een rondwandeling vanaf station Rhenen.

Met NS-wandeling Krickenbecker Seen loop langs het riviertje De Nette en door natuurgebied Krickenbecker Seen van Kaldenkirchen naar Venlo.

Met NS-wandeling Gein en Vecht slinger je door een oer-Hollands landschap met prachtige eeuwenoude buitenhuizen.

Tenslotte met NS-wandeling Helderse Duinen volg je onverharde paadjes door duinvalleien en dennenbossen en loop je langs Fort Kijkduin.Nieuwe NS-wandelroutes 2018

Sinds 29 maart 2018 zijn er vier nieuwe NS-wandelingen.

Internationale NS-wandelingen

Internationale NS-wandelingen

Maak een wandeling in een stad als Antwerpen, Brussel, Keulen of Gent. Wandel door de onbekende straten en door het heerlijke groen van deze steden.

Op Wandelzoekpagina zijn nu ook internationale NS-wandelingen beschikbaar.


Verdwenen NS wandelingen

De oude NS-wandelroutes zijn nog te lopen doordat de routebeschrijvingen - met commentaar van wandelaars die ze al gelopen hebben - op Wandelzoekpagina staat.

Lees meer
Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info