Topwandeling De Lutte

Wandeling rond De Lutte met als hoogtepunt de top van de Paasberg

Topwandeling De Lutte
 • Bron:

  Truus Wijnen

 • Afstand:

  10 km

 • Startplaats:

  De Lutte

 • Startadres:

  Dorpshoes Erve Boerigter
  Plechelmusstraat 14
  7587 AM De Lutte

 • Coördinaten:

  52°18’59” N   6°59’11” E

Eind september 2014 was er een wandeling in de omgeving van De Lutte met als gids de heer Michael Sijbom, burgemeester van de gemeente Losser. De wandeling was een vervolg op de fietstochten die dhr. Sijbom afgelopen zomer ondernam met campinggasten in zijn gemeente. Tijdens deze tochten werden mooie en bijzondere plekken aangedaan en werd er vol enthousiasme over verteld door de burgemeester.

Dit keer is Dhr. Sijbom met een groep wandelaars op pad geweest, heeft 'bergen' beklommen, paddenstoelen ontdekt en kwam samen met de medewandelaars tot de ontdekking dat het wandelen met zich meebrengt dat er veel te zien is op en naast het pad.

Reacties op wandelingen

TOP!!

Jannie Braamburg-Boeve, 26-10-2019

Met recht een TOPwandeling! Erg mooi, zeer afwisselend landschap, zeer goed beschreven! Dit was onze eerste wandeling via de wandelzoekpagina, daar gaan we vaker zoeken. Erg bedankt voor de route!

Topdag in De Lutte 17-02-2019

Gretha Hofland, 20-02-2019

Wat een TOP-wandeling is dit! Genoten van begin tot eind! Zo goed beschreven en 't klopt nog steeds! Maar 1x in de fout, maar dat was eigen schuld! 'T was ook een heel mooie voorjaarsdag!

De Paasberg blijft mooi

Gerrit-Jan, 14-10-2018

Vandaag weer eens een route van Truus Wijnen en Michel Sijbom gelopen. De beschrijving klopt nog precies , er verandert niet veel in De Lutte. Natuurlijk komt het grote genieten ook door het prachtige weer van vandaag maar de omgeving is ook echt schitterend. Voor de liefhebbers van GPS zie hier. https://my.viewranger.com/route/details/MjA1MjAxMw==

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info